Over ons

Wie zijn wij? 

In 2005 kwamen wij voor het eerst naar Curaçao en waren direct verliefd op het eiland. Om deze reden hebben wij in 2008 in de populaire wijk Jan Thiel grond gekocht, waar we in de loop der jaren ons huis hebben gebouwd.

We zijn begonnen met het “C-appartement” op de begane grond, waar we destijds zelf gingen wonen. Vervolgens is het tropische zwembad met waterval en zandstrandje aangelegd. Hierna zijn we verder naar boven gaan bouwen, waar we de 2 “A-appartementen” en de 2 ruimere “B-appartementen” hebben gerealiseerd.

Met veel plezier is vervolgens het Penthouse, voorzien van patio met privé bubbelbad gebouwd, waar we zelf zijn gaan wonen, en welk Penthouse we af en toe verhuren aan gasten.

Om alles compleet te maken, is naast het tropische zwembad het knusse S1-appartement gerealiseerd en hebben we in 2023 de laatste hand gelegd aan onze nieuwste aanwinst “Appartement-s2”.
Tevens hebben we een zeer gezellige barbecue ruimte gecreëerd, waar onze gasten vrij gebruik van kunnen maken.

Sinds 2015 runnen we BB Curacao en Caribresidence, waar onze gasten genieten van rust, luxe en uiteraard het altijd heerlijke weer. Wij geven u alle ruimte en vrijheid, maar zijn ook zeker bereikbaar als u vragen heeft of gezellig een praatje wil maken.

 

Informatie
Welke mogelijkheden heeft u bij B&B Curaçao?

AIRPORT PICK-UP / DROP-OFF

Wij kunnen u tegen een prijs van € 40,- ophalen of brengen van en naar het vliegveld. Maximaal 4 personen per rit.

PARKEREN
Buiten onze poort is parkeren gratis. U kunt ook bij ons op het terrein parkeren. Hier hangt 24/7 camerabewaking en heeft een afgesloten poort. In verband met de verzekering en de 24/7 bewaking vragen wij hiervoor een toeslag van € 5,- per nacht per auto. Reserveer altijd tijdig een parkeerplaats bij uw boeking; er zijn namelijk maar 5 plaatsen beschikbaar.

Wist u dat…
… u een extra gast kunt bijboeken tegen een zeer aantrekkelijk tarief? Zie per appartement welke mogelijkheden er zijn.
… de totaalprijs ook echt de uiteindelijke prijs is? Geen nare verassingen achteraf.
… u een BOODSCHAPPENPAKKET kunt bestellen, zodat er op uw dag van aankomst een gevulde koelkast voor u klaarstaat. U kunt hierbij speciale wensen doorgeven.

SCHOONMAAK
– Bij een verblijf van 2 weken of meer, maken wij 1x per week uw appartement globaal schoon en zorgen wij voor schone lakens en schone handdoeken.
– De kosten van de EINDSCHOONMAAK zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht wij tijdens de eindschoonmaak schade ontdekken of is het appartement zeer vervuild achtergelaten, dan staat het ons vrij extra kosten in te houden van de borg.
– In ieder appartement staan schoonmaakspullen tot uw beschikking.

Regelement

Wij streven naar een optimaal verblijf voor al onze gasten. Daarom verzoeken wij u vriendelijk onderstaande regels in acht te nemen. Heeft u nog vragen? Wij zijn bereikbaar voor u!

 • Roken (behalve in de ‘rook zone’) en het gebruik van drugs is ten strengste verboden. Het staat ons vrij om u het appartement uit te zetten als u zich niet aan deze regel houdt!
 • Denk aan de andere gasten en houd het stil na 23 uur.
 • BB Curacao is niet aansprakelijk voor eventueel verlies van eigendommen. In ieder appartement is een kluisje aanwezig.
 • Kosten voor water en elektra zijn op Curaçao buitengewoon hoog. Wij verwachten derhalve dat u hier rekening mee houdt en duurzaam omgaat met het gebruik hiervan. Gebruik van airconditioning is derhalve alleen mogelijk tussen 22.00 en 10.00 uur. Indien u ook overdag gebruik wenst te maken van airconditioning, wordt hiervoor € 10,00 per dag in rekening gebracht. Schakel elke keer dat u het appartement verlaat s.v.p. alle ventilatoren, airco, licht en andere apparatuur uit! 

!! LET OP: voor het penthouse met sea view gelden andere regels m.b.t. water en stroom. Zie details.

 • Wij rekenen € 5,00 per dag voor parkeren op ons bewaakte terrein. Buiten parkeren is mogelijk en gratis.
 • Check-out is tussen 09:00 en 10:00 uur. Check-in is vanaf 15.00 uur. (Bagage opslag is mogelijk)
 • Wassen van kleding, lakens en handdoeken in het appartement niet toegestaan. U kunt tegen een kleine vergoeding een was laten draaien door ons. Wassen € 5,00. Machinaal drogen € 5,00.
 • Plaats uw vuile lakens, handdoeken en theedoeken 1 keer per week in de wasmand en plaats deze buiten de deur. Wij zorgen voor een schone set!
 • Gebruik de hand- en theedoeken s.v.p. niet voor het schoonmaken. Er liggen schoonmaakspullen in de badkamer en keuken!
 • Bij aankomst is 1 rol toiletpapier aanwezig. U dient zelf te zorgen voor toiletpapier tijdens uw verblijf.
 • Hang uw kleding en handdoeken s.v.p. aan het droogrek en NIET OVER DE BALUSTRADE. Door het vocht laat de verf los!
 • Gordijnen in het appartement: Open en sluit de vitrage a.u.b. ALLEEN MET HET KOORDSYSTEEM aan de zijkant, dus niet opentrekken met de hand. (Hier breekt het mechanisme door). Kosten zijn voor rekening van de huurder.
 • Deponeer uw afval regelmatig in de groene kliko’s die op het terrein staan. Zo heeft u de minste kans op ongedierte!
 • Sleutel kwijt? Laat het ons meteen weten via +5999 5166 966 of via +31 650897249 (ook Whatsapp of Telegram). De borg bij verlies is 500 euro.
 • In het weekend zijn er naast check-in en check-out geen overige services.
 • De borg voor het appartement bedraagt € 50,- (Penthouse € 500,-).  Deze borg krijgt u uiteraard terug na het einde van de huurperiode als alles zonder schade is achtergelaten.
 • Uw laatste dag? Gooi a.u.b. uw afval in de groene kliko, zorg dat de afwas droog in de kasten en op de planken is opgeborgen, haal a.u.b. uw beddengoed af en leg dit tezamen met de gebruikte hand- en theedoeken in de badkamer. U kunt de sleutel achterlaten in het appartement.
 • Zwembad: bij het zwembad is roken of drugsgebruik verboden! Ook zijn glazen of glazen flessen verboden. Gelieve stil te zijn in en rond het zwembad na 21.00 uur! Gelieve geen etensresten of ander afval achter te laten bij het zwembad.